Tandartspraktijk Hilversum
DutchEnglishArabicTurkish

Menu

Spoed?

Klik hier

(035) 624 7521

Maandag t/m donderdag

DutchEnglishArabicTurkish

Specialismen

Onze specialismen

Dit is waar wij goed in zijn

Onze ouderentandarts is gespecialiseerd in de mondzorg voor oudere mensen met een complex ziektebeeld als gevolg van een combinatie van lichamelijke, geestelijke en/of sociale problemen.

Onze kindertandarts weet uit ervaring hoe zij uw kind op zijn of haar gemak kan stellen. Uw kind zal voortaan nooit meer bang zijn om naar de tandarts te gaan en zal het mogelijk zelfs leuk gaan vinden.

Heeft u angst voor de tandarts? Bij ons bent u in goede handen. Wij nemen uitgebreid de tijd voor de behandeling en leggen u precies uit wat wij gaan doen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wij hebben ervaring met het behandelen van mensen met een verstandelijke dan wel lichamelijke beperking.

Wij bieden bijzondere tandheelkundige zorg aan patiënten die niet bij de ‘gewone’ tandarts terecht kunnen. Zo heeft onze tandarts Raya Jameel ervaring met het behandelen van mensen met een beperking.

De vele verschillende bacteriën in onze mond maken voortdurend tandplaque aan. Beginnende tandplaque is niet zo gevaarlijk, maar als het laagje dikker en ouder wordt, krijgen schadelijke bacteriën het overwicht. Deze bacteriën kunnen dan een tandvleesontsteking veroorzaken.

Wij helpen u bij de verzorging van uw tandvlees om (verdere) mondproblemen te voorkomen.

Tanden en kiezen bestaan uit een kroon en één of meer wortels. De kroon is het deel dat u ziet. De wortels ziet u niet. Die zitten onder uw tandvlees in de kaak verankerd. In iedere wortel loopt een kanaal, het wortelkanaal. Hierin zitten zenuwvezels en kleine bloedvaten. Dit levend weefsel wordt ook wel pulpa genoemd. Als het weefsel ontstoken is of ontstoken is geweest, voert de tandarts een wortelkanaalbehandeling uit.

Het begrip ‘kleine kaak chirurgische ingrepen’ wordt door tandartsen gebruikt als een verzamelnaam. Hieronder vallen onder andere het verwijderen van tanden en verstandskiezen en wortelpuntoperaties.

Als door omstandigheden uw eigen tanden en kiezen niet meer goed functioneren, kunnen deze worden vervangen door een kroon of een brug. Ze benaderen zoveel mogelijk de oorspronkelijke vorm en functie van tanden en kiezen.

Cosmetische tandheelkunde is een vakgebied binnen de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt. Er wordt gebruik gemaakt van tandkleurig vulmaterialen, kronen en facings waarmee verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen worden gemaakt.

Inschrijven bij onze praktijk?

Ga ook voor de best mogelijke mondzorg

Tandartspraktijk Jasmijnbloemen

DutchEnglishArabicTurkish