De praktijk

Tandartspraktijk JasmijnBloemen

U bent van harte welkom

De praktijk werd in 1976 opgericht door Dr. P.A. Hiemstra, Dr. Hiemstra heeft zijn patiënten behandeld tot de eerste week van augustus 2021, maar vanwege zijn gezondheidsproblemen moest hij stoppen met zijn werk. Wij hopen dat hij bij ons zal terugkeren, als zijn gezondheidstoestand verbetert.

praktijk opgericht in 2022

Alle medewerkers van de praktijk blijven werken volgens de regels en principes die Dr. Hiemstra heeft opgesteld. Vanaf juni 2021 is de praktijk overgenomen door mevrouw Raya Jameel. De praktijk heeft een metamorfose gekregen in uiterlijk, maar ook in naam.

Binnen onze praktijk bieden wij de volgende specialismen:

Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

Het team van Tandartspraktijk JasmijnBloemen biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Tijdens de controle gaat u actief meekijken, met een speciale macroscopische camera laten we zien wat er gaande is in uw mond.
Want goede mondverzorging is belangrijk.

Before & After foto's praktijk

Nadat de praktijk is overgenomen door mevrouw Raya Jameel heeft de praktijk een metamorfose gekregen in uiterlijk en in naam. Hieronder kunt u tussen de before & after foto’s schakelen zodat u alvast een voorproefje heeft van de nieuwe praktijk.

Before
After

Praktijk voor de verbouwing:

Inschrijven bij onze praktijk?

Ga ook voor de best mogelijke mondzorg