Tandartspraktijk Hilversum
DutchEnglishArabicTurkish

Menu

Spoed?

Klik hier

(035) 624 7521

Maandag t/m donderdag

DutchEnglishArabicTurkish

Tandarts Kerkelanden

Welkom bij Tandartspraktijk JasmijnBloemen

Uw tandarts in Hilversum

Zoekt u een tandarts in Kerkelanden?

Dan bent u bij Tandartspraktijk JasmijnBloemen aan het juiste adres. Onze praktijk is gevestigd op een mooie locatie, dichtbij het centrum van Hilversum en in de buurt van Kerkelanden. Iedereen is welkom in onze praktijk. Op dit moment hebben wij nog ruimte voor nieuwe patiënten. Meld u aan via onze website. U kunt al snel bij ons terecht.

Onze praktijk is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf Kerkelanden is het ongeveer vijf minuten rijden met de auto. Met het openbaar vervoer doet u er niet langer over dan een kwartier. Klik hier voor een routebeschrijving naar onze praktijk.

Tandarts Kerkelanden

De specialismen van onze tandarts

Onze zeer ervaren tandarts is gespecialiseerd in het behandelen van speciale doelgroepen. Denk hierbij aan kinderen, ouderen, mensen met een beperking en mensen met (extreme) angst voor de tandarts.

Ook deze mensen hebben recht op een gezond mond. Helaas zijn zij niet altijd in staat om de mond zelf goed te onderhouden en is het voor hen soms lastig om eventuele problemen te herkennen en/of aan te kaarten. Daarom geven wij hen extra aandacht en nemen wij uitgebreid de tijd voor de behandeling.

Bij Tandartspraktijk JasmijnBloemen vinden wij het belangrijk dat mondzorg toegankelijk is voor iedereen. Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in de buurt van Kerkelanden? U bent van harte welkom in onze praktijk. Meld u aan via onze website.

Hieronder hebben wij de specialismen van onze tandarts op overzichtelijke wijze voor u op een rijtje gezet:

Tandartspraktijk Kerkelanden

Maak kennis met onze tandarts

Binnen onze tandartspraktijk zal u met veel plezier en toewijding geholpen worden door onze zeer ervaren tandarts: Raya Jameel. Raya is onder andere gespecialiseerd in tandarts geriatrie.

De tandarts-geriatrie, in de volksmond ook wel ouderentandarts genoemd, is gespecialiseerd in het behandelen van bijzondere oudere mensen. Deze mensen kunnen vaak niet terecht bij een ‘gewone’ tandarts, omdat zij extra aandacht en begeleiding nodig hebben. Tandartspraktijk Jasmijnbloemen beschikt over een speciale aangepaste tandheelkundige ruimte voor ouderen, waar zij de mondzorg krijgen die zij verdienen.

Raya Jameel Tandarts Kerkelanden

Raya is in 1997 afgestudeerd als tandarts. Vanaf dat moment heeft zij veel ervaring opgedaan en heeft zij zich ontwikkeld tot een specialist in haar vakgebied. Raya staat iedere doordeweekse dag voor u klaar om u te helpen.

Raya behandelt graag oudere patiënten, patiënten die angst voor de tandarts hebben en patiënten met een geestelijke of lichamelijke beperking. Door haar uitgebreide ervaring weet zij precies wat zij moet doen om hen gerust te stellen.

Raya heeft al veel patiënten geholpen aan een stralende glimlach. Ben je benieuwd naar hoe anderen het bezoek aan onze tandarts hebben ervaren? Bekijk dan onze reviews.

De bereikbaarheid van onze praktijk

Komt u met de auto? Klik dan op onderstaande kaart voor een routebeschrijving naar onze praktijk.

Komt u met het openbaar vervoer? Dan raden wij u aan om op te stappen bij bushalte Augustinushof in Kerkelanden. Vanaf deze halte vertrekt bus 1, in de richting van Hilversum Station. Stap vervolgens uit bij bushalte Zeverijnplantsoen. Vanaf hier is het nog enkele minuten lopen naar onze praktijk. Plan uw reis van tevoren met behulp van deze online reisplanner.

Reviews over onze tandartspraktijk nabij Kerkelanden

Bent u op zoek naar een tandarts in Kerkelanden? Dan bent u bij Tandartspraktijk JasmijnBloemen aan het juiste adres. Hieronder leest u een review van één van onze tevreden patiënten.

5/5

“Als je dan toch naar de tandarts moet, is dit wel de mooiste die ik ooit heb gezien!”

Patiënt uit Kerkelanden

Veelgestelde vragen aan onze tandarts

Heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Hieronder hebben wij een aantal veelgestelde vragen van patiënten alvast voor u beantwoord.

Onze tandartspraktijk is gevestigd aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 355d in Hilversum, vlakbij Kerkelanden. Bij ons is iedereen van harte welkom. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Meld u gerust aan via onze website.

Vanaf Kerkelanden is het slechts vijf minuten rijden met de auto naar onze praktijk. Onze praktijk is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Binnen een kwartier staat u al bij ons op de stoep. Wij raden u aan om uw reis van tevoren te plannen.

Wilt u zich inschrijven bij onze praktijk? Dan vragen wij u vriendelijk om het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verzonden, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw eerste bezoek aan onze praktijk in te plannen. Wij kijken ernaar uit u te ontvangen.

U kunt onder andere bij ons terecht voor de volgende specialismen:

 • Reguliere tandheelkunde
 • Kroon- en brugwerk
 • Wortelkanaalbehandelingen (endodontologie)
 • Tandvleesbehandelingen (parodontologie)
 • Esthetische (en cosmetische) tandheelkunde
 • Behandelingen door de mondhygiënist
 • Ouderenmondzorg (geriatrische tandheelkunde)
 • Mondzorg voor mensen met een beperking
 • Kleine chirurgie (kleine kaakchirurgische ingrepen)
 • Kindertandheelkunde
 • Angstbegeleiding

Inschrijven bij onze praktijk?

Ga ook voor de best mogelijke mondzorg

Tandartspraktijk Jasmijnbloemen

DutchEnglishArabicTurkish