Tandartspraktijk Hilversum
DutchEnglishArabicTurkish

Menu

Spoed?

Klik hier

(035) 624 7521

Maandag t/m donderdag

DutchEnglishArabicTurkish

Esthetische en cosmetische tandheelkunde

Esthetische en cosmetische tandheelkunde

Zelfverzekerd met een stralend gebit

De behandeling voor een mooi gebit

Tandartspraktijk JasmijnBloemen biedt zowel esthetische als cosmetische tandheelkunde aan in Hilversum. Bij zowel esthetische als cosmetische tandheelkunde wordt het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van tandkleurig vulmaterialen, kronen en facing, waarmee verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen worden gemaakt. Onze esthetische tandarts helpt u graag bij het creëren van uw mooie gebit. 

Esthetische versus cosmetische tandheelkunde

De termen esthetische en cosmetische tandheelkunde worden vaak door elkaar gebruikt. Terwijl er wel degelijk verschil zit tussen deze termen. 

Esthetische tandheelkunde houdt zich bezig met het mooier en gezonder maken van het gebit. Hierbij worden de eigen tanden zoveel mogelijk verfraaid, zonder deze te beschadigen. Het doel hiervan is een sterk en vitaal gebit. Esthetische tandheelkunde is dus meer gericht op het behoud van het gebit. Cosmetische tandheelkunde werkt camouflerend. Hierbij wordt er minder uitgegaan van het behoud van de eigen tanden en kiezen. 

Cosmetische tandheelkunde biedt meer mogelijkheden, maar het onderliggende probleem wordt hierbij niet altijd opgelost. Daarom kiezen wij bij tandartspraktijk JasmijnBloemen voor een combinatie van esthetische en cosmetische tandheelkunde, omdat wij het belangrijk vinden dat het onderliggende probleem wordt opgelost. U kunt genieten van een stralend gebit zonder onderliggende problemen. 

Op onze Facebook en Instagram kunt u enkele voorbeelden bekijken van behandelingen die wij hebben uitgevoerd. U kunt altijd contact met ons opnemen om te bespreken wat er bij u mogelijk is. 

Inschrijven bij onze praktijk?

Ga ook voor de best mogelijke mondzorg

Tandartspraktijk Jasmijnbloemen

DutchEnglishArabicTurkish