Tandartspraktijk Hilversum
DutchEnglishArabicTurkish

Menu

Spoed?

Klik hier

(035) 624 7521

Maandag t/m donderdag

DutchEnglishArabicTurkish

Tandarts Gehandicaptenzorg

Tandartspraktijk Jasmijnbloemen

Wij geven alle patiënten de aandacht die zij verdienen

Wat is een tandarts gehandicaptenzorg?

Raya Jameel is gespecialiseerd in het verlenen van zorg aan mensen met een verstandelijke, motorische of meervoudige beperking. Wij beschikken over diepgaande kennis van diverse ziektebeelden en zijn bedreven in het communiceren op het niveau van de individuele patiënt. Patiënten die behoefte hebben aan onze zorg kunnen gebruik maken van de regeling bijzondere tandheelkunde. Voor meer informatie over deze regeling en om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt, raden wij u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Wat is de specialiteit van Tandartspraktijk JasmijnBloemen?

Mensen met een verstandelijke, motorische of meervoudige beperking hebben ook recht op goede tandheelkundige zorg. Maar vaak hebben zij wat extra hulp nodig, die niet alle tandartsen kunnen geven. Gelukkig hebben wij een tandarts die hierin gespecialiseerd is. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Tandarts Praktijk JasmijnBloemen

Is er een speciale tandarts voor mensen met een beperking?

Tandartspraktijk JasmijnBloemen richt zich onder andere op het behandelen van individuen met een beperking. Onze praktijk is uitgerust met een speciale behandelstoel en een lift, waardoor patiënten die zich in een rolstoel bevinden eenvoudig naar de behandelstoel kunnen worden getild. Dit zorgt ervoor dat de behandeling op een comfortabele en effectieve manier kan worden uitgevoerd, met speciale aandacht voor de behoeften van elke patiënt.

Maak kennis met onze specialist

Raya Jameel

Algemene tandarts en tandarts geriatrie

Lid van KNMT, NVGD, KRT
BIG: 69101525402

Raya behaalde haar tandartsdiploma in 1997 en heeft sindsdien een uitgebreide expertise opgebouwd in diverse tandheelkundige gebieden. Ze werkt van maandag tot en met vrijdag in haar praktijk als tandarts, waar ze haar passie voor het vak tot uiting brengt. Haar voorliefde gaat uit naar de behandeling van oudere patiënten en mensen die angstig zijn of speciale behoeften hebben. Met zorg en toewijding stelt ze hen op hun gemak en streeft ernaar om hen met een brede glimlach de praktijk te zien verlaten. Haar specialisatie ligt op het gebied van tandheelkunde voor ouderen, en ze heeft uitgebreide training gevolgd in esthetische tandheelkunde, zowel in Canada als het Verenigd Koninkrijk.

Inschrijven bij onze praktijk?

Ga ook voor de best mogelijke mondzorg

Tandartspraktijk Jasmijnbloemen

DutchEnglishArabicTurkish