Angsttandarts Hilversum

De beste angsttandarts in Hilversum

Dé tandarts voor mensen met angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts

Er zijn mensen die angst voor de tandarts hebben. Wij begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn en willen hen dan ook graag ondersteunen. Mede omdat angst voor de tandarts ervoor kan zorgen dat zij de tandarts gaan vermijden. In sommige gevallen kan dit leiden tot schade aan het gebit, met als gevolg hiervan ingrijpende behandelingen.

Begeleiding bij de tandarts

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen met een veilig en vertrouwd gevoel naar de tandarts kan gaan. Daarom hebben wij ons tot doel gesteld om mensen met angst voor de tandarts de juiste begeleiding te bieden, zodat iedereen met een gerust hart bij ons terecht kan voor een gebitsbehandeling. Heeft u angst voor de tandarts? Bij Tandartspraktijk JasmijnBloemen helpen wij u graag over uw angst heen. Samen maken wij de tandarts weer toegankelijk voor iedereen.

Onze angsttandarts

Maakt u kennis met onze angsttandarts Raya Jameel. Raya is een specialist op het gebied van tandheelkunde en heeft enorm veel ervaring met het begeleiden van mensen met angst voor de tandarts. Zij gaat er samen met u voor zorgen dat u met een veilig en vertrouwd gevoel naar onze tandartspraktijk in Hilversum zal komen. Dit vinden wij heel belangrijk, want uw gebit is onze zorg. Wij zullen er alles aan doen om uw gebit gezond te houden en er verzorgd uit te laten zien.

Angsttandarts Raya Jameel

Heeft u angst voor de tandarts? Wij kunnen u daarbij helpen. Twijfel niet en neem direct contact op met onze angsttandarts Raya Jameel. Zij weet uit ervaring hoe u het beste kunt worden geholpen en staat u graag telefonisch of per e-mail te woord.

Laat ons u helpen

Heeft u angst voor de tandarts en bent u op zoek naar een tandartspraktijk die u de juiste begeleiding biedt tijdens uw tandartsbezoek? Dan bent u bij Tandartspraktijk JasmijnBloemen aan het juiste adres. Wij helpen u graag. Schrijf u direct in bij onze tandartspraktijk in Hilversum en wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Daarnaast kunt u ons volgen op Instagram en op Facebook. Wij staan u ook op social media graag te woord.

Een angsttandarts is een tandarts die is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Bij Tandartspraktijk JasmijnBloemen kunt u terecht bij Raya Jameel, een zeer ervaren angsttandarts.

Een angsttandarts maakt extra tijd vrij voor patiënten met angst voor de tandarts en zorgt voor een plaatselijke verdoving indien dit wordt gewenst door de patiënt, waardoor hij/ zij vrijwel niets zal merken van de betreffende behandeling.

Het is belangrijk dat u naar de tandarts gaat voor uw periodieke controle of voor een eventuele behandeling, ook wanneer u angst voor de tandarts heeft. Als u de tandarts vermijdt, dan loopt u risico op gebitsschade, met alle vervelende gevolgen van dien. De angsttandarts kan u helpen in het geval dat u bang bent voor een bezoek aan de tandarts.

Zes tips voor als u bang bent voor een tandartsbezoek:

  1. Weet wat u kunt verwachten bij de tandarts.
  2. Zorg voor controle op de situatie.
  3. Haal bewust en rustig adem.
  4. Ontspan u zoveel mogelijk.
  5. Verander uw denken over de tandartsbehandeling.
  6. Zorg voor afleiding.

Tandartsangst kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat u als kind een vervelende ervaring met de tandarts heeft gehad, waarbij u veel pijn voelde. De angst komt in dat geval voort uit een eerdere (jeugd)ervaring. Ook kunnen onprettige verhalen van bijvoorbeeld uw vrienden of familieleden een zekere invloed uitoefenen op uw beeld van de tandarts.

Inschrijven bij onze praktijk?

Ga ook voor de best mogelijke mondzorg